expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

petak, 17. lipnja 2016.

UVOD

              Dobrodošli na stranicu koja ima u cilju da vas povede putem samospoznaje, da pokuša ukazati na uzroke loših odnosa sa okolinom i da pronadjemo unutrašnji mir u nama. 


U daljim tekstovima bavićemo se raznim temama, sve u cilju da vratimo čovjeka na njegovo originalno biće i pokušamo da uklonimo mnoge lažne identifikacije ličnosti. Koliko nas ima da se u životu osjećamo neispunjeno, da se bavimo poslovima koje ne volimo i to nas čini depresivnima...Koliko nas ima da svakodnevno dolazimo u konflikte s nekim zbog nekih sasvim nebitnih stvari i pokušavamo dokazati da smo u pravu po svaku cijenu...


U današnjem vremenu toliko smo zaokupljeni svojim mislima da dozvoljavamo životu da prolazi pored nas a da ga pritom i ne primjećujemo. Mnogi su problemi nastali zbog zanemarivanja suštine stvari a dajući im etiketu svakoj od njih. Zato ćemo se potruditi da se vratimo na tu suštinu koja se nalazi iza svih imena i etiketa koje smo dali tokom vremena. Molim čitatelje da u daljem čitanju posvete punu pažnju tekstu i umom a još više dušom da bi ispravno shvatili poentu stranice.
SRETNO

Nema komentara:

Objavi komentar